1992              Paul Bundgaard
Forgængeren Ingvorsen
Det nye hus på Hestetorvet

Helmuth Ingvorsen sad chefstolen på Dom Apoteket i 41 år. Næste apoteker blev Paul Bundgaard.

Bundgaard er vokset op i Havndal ved Randers og blev student fra Randers Statsskole. Han var ved militæret, inden han begyndte uddannelsen som farmaceut. Egentlig var det hans plan, at han ville være brygmester, da faderen arbejdede på bryggeriet Thor i Randers. Men under farmaceutstudierne blev Bundgaard grebet af apoteksverdenen, og siden har karrieren været delt mellem sygehusapoteker og almindelige apoteker. Dagen efter at han blev farmaceutisk kandidat, fik han arbejde på Åhus Kommunehospital, først som analysechef, senere som souschef. Det var i 1971. Han forblev i Århus frem ril 1979. D. 1. november 1979 tiltrådte Paul Bundgaard stillingen som sygehusapoteker ved Roskilde Amtssygehus. Opgaven var at oprette er sygehusapotek, som blev indviet d. 1.    april 1980. En måned senere stod apoteket også for leverancen til Roskilde Amts Sygehus Køge, og i dag er det der eneste sygehusapotek i Danmark, der leverer medicin til alle amtets sygehuse.

Og d. 1. december 1992 kunne Paul Bundgaard rykke de få hundrede meter fra RAS til Dom Apoteket. Efter århundreder med produktion blev det apotekernes nye rolle at være rene servicevirksomheder, som dels havde forpligtelser overfor kunderne, dels overfor sundhedsmyndighederne og staten. Apotekerne forvalter stadigvæk den monopol, som staten har giver dem på en række betingelser, bl. a. faste priser. Det giver stort set kun apotekerne ét konkurrenceparameter: Kundeservice. 

I 1994 blev det første skridt taget til den mest konsekvente ændring i apotekets historie. Apoteket indgik kontrakt med arkitektfirmaet Mangor & Nagel og Roskilde Kommune om leje af 648 m2 i 3 plan i en nyopført bygning på Hestetorvet. Den ordinære bygning vakte en del furore i Roskilde. Nogle ønskede slet ingen bygning på Hestetorvet, nogle ønskede en lavere bygning, og mange mente, at man burde have bygget i gammel stil.